Jump to content
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance. ×
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance.

Gen 3 router not working with gen 2 router in bypass mode


Recommended Posts

I configured my gen 2 router in bypass mode connected per Starlink recommendation through an ethernet adapter to the input port of my gen 3 router.  However, the LED remains in flashing mode and never goes to solid white.  As a result I have no WiFi on the gen 3 to configure.  What could be going wrong?

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

RESOLVED.  I did a factory reset on my gen 2 router and THEN connected the Ethernet adapter and tested that it still worked correctly.  Then I added a third party Ethernet device which worked correctly.  I then put the gen 2 router into bypass mode and connected the gen 3 router.  Everything works as advertised.  I believe my problem was that I put the gen 2 router into bypass mode and THEN connected the Ethernet adapter which did not work correctly.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...