Jump to content
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance. ×
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance.

Starlink offline since installation. I only have internal access, i.e. can see my data, no Internet connection


Recommended Posts

Starlink offline since installation. I only have internal access, i can see my data, no Internet connection. I have already sent 5 tickets to Starlink Support, no answer. I urgently need to contact support! I can't get online. Login via app does not work?Invalid login information! Username  and password are ok. Unfortunately I can't attach any photos here. Thanx Jorge

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Jorge said:

Starlink offline since installation. I only have internal access, i can see my data, no Internet connection. I have already sent 5 tickets to Starlink Support, no answer. I urgently need to contact support! I can't get online. Login via app does not work?Invalid login information! Username  and password are ok. Unfortunately I can't attach any photos here. Thanx Jorge

 

SL2.JPG

SL1.JPG

SL3.JPG

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, RIcochet said:

The "Outside Service Address" message in the app would indicate that Starlink thinks your antenna is at a different location than the service address on your account. Is that possible?

No. the address and location are correct.

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, RIcochet said:

The "Outside Service Address" message in the app would indicate that Starlink thinks your antenna is at a different location than the service address on your account. Is that possible?

The router is not activated. Guess it was a return kit from other users and it's still blocked.

Link to comment
Share on other sites

I had asked 2 other Starlink users to open a ticket for me and ask support to get in touch with me. That worked. The error was that I had received a different piece of hardware than was registered with me in the customer area. That's why i didn't come online. Good luch everybody here.

  • Confused 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...