Jump to content
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance. ×
Do NOT post your private starlink information and/or Billing information on this forum - There is 200% no need to post your private information for assistance.

Starlink stuck in booting/disconnect after update.


Recommended Posts

We have the 2nd generation Starlink since this summer.  It has worked great until recently.  The last two nights it will be offline in the early morning.  On the Starlink app it will show "booting" for a few minutes then "disconnected".  It will continue this for hours.  It will finally work again if it is power cycled off and on but takes nearly 2 hours to come back online.  When it comes back online, the app shows an update is ready.  However, if I try to update it gets stuck in the booting/disconnect.  Any suggestions for correcting this issue would be greatly appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

I have had the same scenario - working perfectly then booting - last count it rebooted 382 times. I have opened a ticket with Starlink Support and answered numerous questions and taken numerous pictures and uploaded at their request with no results. This has been going on since February 10th - any ideas how to resolve this ongoing issue? I am willing to purchase a new kit but Starlink has not responded.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...