Georgis Bogdanis Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Kto może pomóc w wypełnianiu formularza zamówienia Starlink Kamper? przy podawaniu adresu wysyłki, mimo wielu modyfikacji wpisu niezmiennie podświetla komunikat "nieprawidłowy adres wysyłki"... co u diabła mam zrobić jeśli podaję LEGALNY! adres domu w którym mieszkam??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Górecki Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 did you enter the address? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cah Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Nie wiem czy masz jeszcze ten problem, ale u mnie pomogło wpisywanie adresu od końca w formacie bardziej "amerykańskim" czyli najpierw podałem kod pocztowy bez myślnika (tylko 5 cyfr) - to spowodowało, że pojawiła się lista miejscowości (pisownia bez polskich znaków) i jak z niej wybrałem co trzeba to przyjął adres, który wcześniej pokazywał jako błędny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts